Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 8 mars 2011

Magbild 38+0

Vecka 39 jaha då var vi snart i mål. Känns lite konstigt att tänka på det. Går inte att föreställa sig det hela. Imorse kändes det som magen sjunkigt ner en bit men syns inte på bilden tycker jag. Sixten är väldigt lugn men är väl lite med plats nu. Så kom ut nu!!! :D

Denna vecka är det bara koll av mitt blodtryck, men de brukar alltid kunna lyssna lite på bäbisen hjärtljud oxå. Ska dit på öppen mottagning  imorgon.

Hihi nu har Sixten vaknat och buffar lite... åh hur ser du ut???

Igår såg jag på En unge i minuten, Andreas gillade inte programmet men satt i soffan iaf. Tror ändå han oxå insåg tjusningen med det hela när man får se ungen komma upp på mammans bröst. Det är häftigt att se vilken förändring som sker med mamman. Från att nästan ge upp till att på en sekund bli en urmoder. Häftigt!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Ja, den engelska versionen har jag sträckkollat på förr, innan jag ens va gravid :) Men jag håller med, den svenska va bättre. Gillade att papporna sattes lite mer i fokus också. Eddie ska se det på tv4play sen. Hur läskigt det än kändes med det akuta kejsarsnittet tror jag det är bra för honom att se hur det går till OM man tyvärr skulle hamna i den sitsen. Han är mer nervös för förlossningen än jag är :)

Va fin magen är! Min har sjunkit rejält nu. Tror bebis puttat ut rumpan nu också, för den är mycket mer strutformad. Tydligen faller dom ju ut med rumpen lite när dom är fixerade och redo så det gillas ;)

Ha det så bra idag!!

Maria @ Sixtens mor sa! sa...

Åh spännande! min lilla bäbis är inte fixerad dock låg han ganska långt ner i bäckenet. Tydligen blir inte alla bäbisar fixerade.. Hoppas vi får hålla våra små sötingar i famnen snart! kram