Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 11 februari 2011

trettioåtta dagar till BF

åh shit det är bara 38 dagar kvar till BF. Är vi redo? Nää Kommer vi vara det.. troligen inte ;) Men det lär väl gå ändå. Sixten har haft en vecka med görmychä hicka hela magen hoppar till när han har sin hicka. Stackars Sixten. De där listorna jag skulle skriva har inte blivit av, fick även en hemläxa av barnmorskan som ska skrivas till nästa gång.

Hon har så svårt att förstå att Andreas inte kan vara med på alla våra möten. Hon tycker att han borde vara med trots att jag försöker förklara att vissa veckor går det inte att komma loss från jobbet. Sånt stör mig. Visst att man har rätt att vara ledig för att gå till barnmorskan men man kan inte alltid bara gå sin väg från jobbet. Men det verkar hon tycka... Aja jag går själv de gånger han inte kan så får hon tycka vad hon vill. Inte så att just den tiden hos henne är den viktiga i denna graviditet, det är ju faktiskt tiden vi har hemma gosandes med magen.

4 kommentarer:

rosemarie sa...

oj oj på tre graviditeter var inte Ola med hos barnmorskan en enda gång!!! så var det på -70/80 talet så var det då!!!!Och inte var de sura för de... Men Sixtens pappa impar på mina yngre kollegor(med egna barn-kan de vara avis?) när jag berättade om hans "månadskoll" i mobilen bla..

Kristin sa...

Jag vet inte om Petter var med så många gånger heller... Med våra jobbtider funkar det helt enkelt inte och det är ju inte så att dom missar en massa viktigt pga det. Mäta mage är inte så jättespännande. När jag väntade Iris var jag oftast själv med Alfons med bredvid.

Maria @ Sixtens mor sa! sa...

Håller med dig Kristin, det är inte så spännande hos barnmorskan. Andreas får ju dessutom en rapport efteråt av mig så han är nog nöjd med det. Ska gå på en föreläsning på torsdag, den vore iofs bra om han hade kunnat gå på men nu är han bort på kurs själv så jag får kirra det själv. Är nog ändå mest riktat till mamman.

Rosemarie: Ja jag tycker Andreas är med på ett jättebra sätt, läser o kan en massa redan. Blir kul sen när han ska byta blöjor.. misstänker att han inte har så bra koll på det ;)

Kristin sa...

:) vi gick ju dessutom inte på nån föräldragrupp heller. I sthlm tyckte jag det var onödigt för behövde inte lära känna nån där och när vi kom hem var det mitt i semestern så dom hade inga grupper. Tror vi klarat oss ganska bra ändå!